Siirry sisältöön

Hankimme  asiakkaidemme käyttöön tarvikkeita (jos vain mahdollista), jotka kuluttavat mahdollisimman vähän energiaa (esim. Retkikeitin, jolla voidaan lämmittää nopeasti ja energiatehokkaasti vettä ruuanlaittoa varten). Tuotevalikoimassa on huomioitu, että ne ovat kestäviä ja korjattavissa.
Osa tuotteista on valmistettu Rautavaaralla, lähialueilla tai muualla kotimaassa. Esimerkiksi tarvikelaatikon sisältöön kuuluvat leikkuulaudat on valmistettu Rautavaaralla Sattuman Verstaalla.
Olemme valinneet tietoisesti myös tuotteita, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista (esim. Marmotin makuupussit, jotka on valmistettu kierrätyskuidusta). Pyrimme suosimaan tavarantoimittajia, jotka ovat vastuullisilta toimijoilta (esim. Tentisile, joka istuttaa jokaisesta ostetusta majoitteesta 20 puuta).
Huomioimme tuotteiden käytössä lisäksi sen, että ne kuluttavat käytössä mahdollisimman vähän luontoa tai energiaa käytössä (esim. asiakkaidemme käytössä olevat biohajoavat pesuaineet tai ruuanvalmistusmenetelmät).