Siirry sisältöön
Tentsile-majoitus 1-2 hlö, Merkkuusaari, Ruukin Tupa, Sonkajärvi
200,00 € / vrk

Yövy kahden hengen Tentsile-teltassa omassa saaressa, Sonkajärven Jyrkän ruukin alueella.

Majoitus 1-2 hengelle leijuvassa puuteltassa omassa saaressa sisältää:

  • Majoittuminen kahden hengen Tentsile Safari teltassa

  • Eristävä makuualusta

  • Ensiaputarvikkeet + otsalamppu

  • Soutuveneen vuokra, jolla pääset soutamaan omaan saareen.

  • Pelastusliivien vuokra

  • Grillikatoksen, saunan ja käymäkän käytön, jotka sijaitsevat 25 metrin soutumatkan päässä saaresta. Nämä huoltorakennukset ovat ainoastaan oman seurueenne käytössä.

Tentsile-teltta
Majoitustukikohtana toimii Tentsile Safari Connect -teltta, jossa on yöpymistilat kahdelle hengelle. Teltta on kiinnitetty kolmen puun väliin ja se on reilun metrin korkeudella maasta. Teltan alla on kuivaa tilaa tarvikkeiden säilyttämiseen. Teltan ulompi kangas suojaa vedeltä. Kauniilla säällä kangas voidaan ottaa pois ja maisemia voi ihailla teltassa hyttysiltä suojaavan verkkokankaan alla.
Teltan kantavuus on 400kg.

Tentsile-telttaan kuuluu eristävä makuualusta, joten erillisiä alustoja ei tarvita.

Oma saari
Tämänkin Tentsile-teltan sijainti on valittu tarkoin. Teltta sijaitsee omassa Merkkuusaari -nimisessä saaressa. Saari on 115 metriä pitkä ja 65 metriä leveä erikoinen K-kirjaimen muotoinen saari. Saari sijoittuu Jyrkänkosken yläjuoksulle. Saaren nimi juontaa ajoilta, jolloin leveässä jokiuomassa on uitettu tukkeja. Saarella kasvaa pääosin mäntyjä.

Harrastusmahdollisuudet
Lähimaasto soveltuu erinomaisesti retkeilyyn, pyöräilyyn, lenkkeilyyn, uimiseen, sienestykseen ja marjastamiseen. Läheltä lähtee Volokinpolun 30 km pitkä retkeilyreitti. Ruukin tuvalta on mahdollista vuokrata kylpytynnyri, kajakkeja, kanootteja ja SUP-lautoja. Jyrkänkoski on kalastajan paratiisi ja lähialueet soveltuvat taimenten pyytämiseen.

Juomavesi
Juomavettä on saatavilla saunarakennukselta.

Saunominen ja uiminen
Tämän Tentsile-teltan vuokraan kuuluu rantasaunan käyttö. Sauna sijaitsee mantereen puolella. Saunalla on peseytymis-ja uintimahdollisuus.

Kuivakäymälä
Käytössänne on kompostoiva kuivakäymälä, joka mahdollistaa myös ylijäämäruuan kompostoinnin.

Ruokailu
Ruuanvalmistus onnistuu katetulla grillikodalla. Kodalla on jääkaappi, joten voit säilyttää siellä omia ruokia ja juomiasi. Otathan omat ruokailuvälineet mukaan. Ruokaa ja juomaa on saatavilla myös Ruukin Tuvan Pubista ja kahvilasta.
Kahvilasta saat mukaasi tuoreet munkit ja kahvit, elintarvikkeet sekä kalastusluvat, ottiuistimet ja perhot.

Ensiaputarvikkeet
Tentsile-teltan perusvarustukseen kuuluvat ensiapulaukku ja otsalamppu. Olemme koonneet teltan ohjekirjaan tärkeät puhelinnumerot sekä teltan sijaintitiedot hätätapauksia varten.

Henkilökohtainen opastus
Ruukin tuvan henkilökunta opastaa ja ottaa teidät vastaan. Henkilökunta opastaa teltan käyttöön ja antaa teille tarvittavat varusteet mukaan.

Check in ja saapuminen
Saat majoittua telttaan klo 18 aikoihin. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä Ruukin tuvalla riittää nähtävää ja koettavaa vaikka et vielä pääsisikään teltalle.

Teltta ja tarvikkeet luovutetaan seuraavana päivänä klo 12 mennessä.

Mitä odotamme sinulta - Majoittujien vastuut
Odotamme sinun huolehtivan Tentsile-teltan, siihen liittyvien tarvikkeiden sekä telttaa ympäröivän luonnon siisteydestä ja hyvinvoinnista. Teltta sekä kaikki tarvikkeet tulee luovuttaa samassa kunnossa ja puhdistettuina kuin ne olivatkin. Löydätte tarkemmat ohjeet teltan ohjekirjasta.

Majoittumiseen liittyvää lisätietoa löytyy sivultamme https://vaarojenmajat.fi/fi_FI/tarkeaa-tietoa-majoittujille/omattarvikkeet

Katso myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tervetuloa Vaarojen majoihin!