Siirry sisältöön
Tentsile-puumajoite, 1-3 henk. Nuorisokeskus Metsäkartano, Rautavaara
100,00 € / vrk

Täydennä elämystäsi seuraavilla tarvikkeilla:

Tentsile-majoitus

Tentsile-puumajoite (basic) 1-3 hengelle, 100€/vrk, Nuorisokeskus Metsäkartano

Tule yksin tai ystävien kanssa!

Puumajoitteen vuokra sisältää:

 • Majoittuminen Tentsile-majoitteessa

 • Eristävä makuualusta

 • Ensiaputarvikkeet

 • Nuorisokeskus Metsäkartanon leirintäalueen palvelut eli WC:n, suihkujen ja keittiön käytön. Päätalolta on mahdollisuus ostaa erikseen aamupala, lounas ja päivällinen.

Tentsile-teltta
Majoitustukikohtana toimii Tentsile Stingray -teltta, jossa on yöpymistilat kolmelle hengelle. Teltta on kiinnitetty kolmen puun väliin ja se on noin metrin korkeudella maasta. Teltan alla on kuivaa tilaa tarvikkeiden säilyttämiseen. Teltan ulompi kangas suojaa vedeltä. Kauniilla säällä kangas voidaan ottaa pois ja maisemia voi ihailla teltassa hyttysiltä suojaavan verkkokankaan alla.
Teltan kantavuus on 400kg.

Jos haluat majoittua isommalla porukalla (max 9 henkeä), voit tehdä varauksen siten, että varaat kaikki 3 telttaa kerralla.

Tentsile-telttaan kuuluu eristävä makuualusta, joten erillisiä alustoja ei tarvita.

Kauniit järvimaisemat
Tentsile-teltan sijainti on valittu tarkoin. Rauhaisasta metsäisestä lokaatiosta on mahdollista ihailla edestä avautuvia järvimaisemia omassa rauhassa.

Ruuanvalmistus, peseytyminen ja wc
Teltat sijaitsevat lähellä Nuorisokeskus Metsäkartanon leirintäaluetta, joten kaikki leirintäalueen palvelut ovat käytettävissä:

 • 2 huoltorakennusta, joissa inva-WC, WC, suihkut, lämmin vesi

 • Keittomahdollisuus ja astianpesupaikat

 • Ekopiste

 • Leikkikenttä

 • Uimaranta

 • Patikointi- ja pyöräilymaastot aivan vieressä

 • Kalastusmahdollisuus järvellä

Metsäkartanon päärakennuksella:

 • Ruokapalvelut: aamiainen, lounas, päivällinen

 • Saunavuorot

 • Vuokrattavia retkeilyvälineitä: kanootti, soutuvene, polkupyörä

 • Lainattavissa lauta- ja pihapelejä

 • Matkamuistomyymälä ja kahvio

Muissa rakennuksissa:

 • Pesukone ja vaatehuoltotila Justeerissa (varaukset ja maksu vastaanottoon!)

Tiilikkajärven kansallispuisto
Tiilikkajärven kansallispuiston maisemat avautuvat vain alle 300 metrin päästä Tentsile-teltoilta! Tentsile-puuteltat sijaitsevat loivassa metsäisessä rinteessä, jossa jokaisesta puuteltasta aukeavat järvimaisemat Ylä-Keyritty järvelle.
Seikkailut Tiilikkajärven kansallispuistossa odottavat Tentsile-majoittujia. Melo, patikoi tai pyöräile - kansallispuiston maastot alkavat aivan telttojen vierestä! Sup-laudat, Frisbe-golf -välineet, polkupyörät ja kanootit vuokrattavaissa Nuorisokeskus Metsäkartanolta.

Ensiaputarvikkeet
Tentsile-teltan perusvarustukseen kuuluvat ensiapulaukku ja telttalamppu. Olemme koonneet teltan ohjekirjaan tärkeät puhelinnumerot sekä teltan sijaintitiedot hätätapauksia varten.

Varavarusteita lisämaksusta
Lisävarusteena on majoittujille on tarjolla makuupussit, tyynyt, lakanat sekä pyyheitä.

Check in ja saapuminen
Nuorisokeskus Metsäkartano sijaitsee osoitteessa Metsäkartanontie 700, Rautavaara. Nuorisokeskus Metsäkartanon Tentsiles -alueelle majoittuvat saapuvat saavat opastuksen sekä tarvikkeet päärakennukselta sijaitsevasta vastaanotosta. Vastaanotto on auki päivittäin klo 20 asti.

Suosittelemme erityisesti syksyn majoittujia saapumaan viimeistään klo 18, jolloin teltoille siirtyminen metsän siimeksessä onnistuu turvallisesti ja riittävässä luonnonvalossa. Oma otsalamppu on suositeltava henkilökohtainen lisävaruste loppukesän ja syksyn majoittujille.

Teltta ja tarvikkeet luovutetaan seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Lainassa olleet tarvikkeet palautetaan respaan.

Mitä odotamme sinulta - Majoittujien vastuut
Odotamme sinun huolehtivan Tentsile-teltan, siihen liittyvien tarvikkeiden sekä telttaa ympäröivän luonnon siisteydestä ja hyvinoinnista. Teltta sekä kaikki tarvikkeet tulee luovuttaa samassa kunnossa ja puhdistettuina kuin ne olivatkin. Löytätte tarkemmat ohjeet teltan ohjekirjasta sekä saatte ohjeet oppaaltamme.

Majoittumiseen liittyvää lisätietoa löytyy sivultamme https://vaarojenmajat.fi/fi_FI/tarkeaa-tietoa-majoittujille/omattarvikkeet

Katso myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tervetuloa Vaarojen majoihin Nuorisokeskus Metsäkartanolle!