Miltäpä maistuisivat itse paistetut mustikkalätyt? Lätyt sopivat erinomaisesti makeaksi jälkiruuaksi ja herkutteluun.
Annoksesta valmistuu noin 3 lättyä riippuen lättyjen koosta. Näiden maistuvien mustikkalättyjen kanssa sopii erinomaisesti mesimarjasiirappi.
Lättyjen puhtaat ja laadukkaat ainekset on kerätty Savukoskelta Korvatunturin mailta. Lättyjauheen valmistaja on Mettänmaku.
Huom! Muistathan varata myös retkikeittimen! Toimitamme lättytilauksessa seurueellenne pannun ja öljyä paistamista varten.
Näin valmistat
Tuotteeseen lisätään vain vesi, annetaan turvota hetki ja paistetaan muurikkapannulla retkikeittimellä.
Ainesosat ja ravintoarvo
Ainesosat: Gluteeniton kaurajauho, Gluteeniton tattarijauho, sokeri laktoositon maitojauhe, mustikkajauhe (4%), kananmunajauhe, leivinjauhe, suola
Ingredienser: glutenfritt havremjöl, glutenfritt bovetemjöl, socker, lactosefritt mjölkpulver, blåbarpulver (4%), äggpulver, bakpulver, salt
Ingredients: gluten free oatmeal, gluten free buckwheat flour, sugar, lactose free milk powder, blueberry powder (4%), egg powder, baking powder, salt