Siirry sisältöön
Kuusenkerkkäkahvi
10,00 €

Haluatko jatkaa makumatkaa vielä Tentsile-loman jälkeen? Osta meiltä mukaasi kahvia, ja nauti pohjoisen metsien raikkaudesta ja eteläisen auringon lämmöstä vielä kotonakin.

Tämä suodatinjauhettu kahvi yhdistää kaksi ainutlaatuista maailmaa: brasilialaisen Fazendas Dutra -tilan arvostetun Yellow Bourbon -kahvilajikkeen ja suomalaisen luonnon puhtaan lahjan, kuusenkerkät. Jokainen kahvipapu on huolellisesti valittu ja paahdettu Kirjalan Paahtimon ammattitaidolla Mikkelissä, luoden tasapainoisen ja harmonisen makuelämyksen.

Brasilialainen Yellow Bourbon on tunnettu pehmeästä, miellyttävästä aromistaan ja hienostuneista makean mausteisista vivahteistaan, jotka yhdessä suomalaisen kuusenkerkän raikkaan ja hieman havuiseen makuprofiilin kanssa luovat kiehtovan ja moniulotteisen kahvielämyksen. Keskipaahdon ansiosta kahvi säilyttää sekä Yellow Bourbonin luontaisen makeuden että kuusenkerkkien virkistävän sävyn, tarjoten tasapainoisen ja miellyttävän makukokonaisuuden.

Tämä kahvi ei ole vain juoma, vaan kutsu kokea kahvin ja luonnon ainutlaatuinen liitto. Se tarjoaa mahdollisuuden hetkelliseen pakoon arjesta, vie sinut matkalle läpi suomalaisen metsän raikkauden aina Brasilian aurinkoisiin kahviviljelmiin asti. Olipa kyseessä aamuinen herätys, iltapäivän virkistys hetki tai rentouttava hetki iltaisin, meidän kuusenkerkkäkahvimme tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman makumatkan.

Valmistettu intohimolla ja taidolla, jokainen kahvipussi sisältää lupauksen laadusta ja ainutlaatuisesta nautinnosta. Sukella makujen maailmaan, jossa perinteet kohtaavat innovaation – nauti kupillinen meidän keskipaahtoista kuusenkerkkäkahvia ja anna sen viehättävien aromien viedä sinut matkalle, jota et tule unohtamaan.